algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Tornen 'Els Dijous del GOB'

204401

Després de l'aturada estiuenca, el GOB Mallorca preparada una nova temporada del cicle de conferències 'Els Dijous del GOB' amb xerrades interessants cada mes.

Per a començar, han triat «un tema que ens afecta de diferents maneres, un tema que implica moltes coses i que hauríem de tenir molt més en compte»: 'El jardiner de la terra 1912, reflexions sobre el paisatge' a càrrec d'Antoni Martínez Taberner.

Antoni Martínez és doctor en ecologia i professor dels graus de biologia i d'enginyeria del medi rural. Va ser director del Màster de Paisatge durant 15 anys i actualment és professor emèrit de la UIB. Els seus coneixements l'han duit també a ser professor visitant a les universitats d'Exeter i Derby i professor convidat a la Universitat Politècnica de Catalunya. «Una persona amb grans coneixements que segur ens farà reflexionar a tots sobre el paisatge i la seva importància», remarca el GOB.

Serà dijous, 29 de setembre, a les 19.30 h, a la Fundació Sa Nostra i també en línia pels perfils de Youtube i Facebook del GOB Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.