cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Manresa defensa que no s'ha rebaixat l'exigència professional per no requerir titulació a directius

El director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Balears (IB3), Andreu Manresa, ha defensat aquest dijous en el Parlament que no s'ha «degradat l'exigència acadèmica ni la competència professional» en no requerir la titulació de Periodisme o Comunicació Audiovisual en les convocatòries per cobrir llocs de directius.

Així s'ha expressat Manresa en resposta a una pregunta durant la comissió de control a IB3 en el Parlament. L'Associació de Periodistes de les Balears (APIB) havia manifestat en un comunicat les seves preocupacions. En canvi, Manresa ha mantingut que «no ha canviat res» i que el que s'ha fet és «una obertura de mires» o «ampliació de perfil». "Crec que es pot ser un bon gestor d'un mitjà de comunicació sense ser un titulat estricte en comunicació», ha declarat.

No obstant això, el director d'IB3 ha destacat que «el 90 per cent» de l'equip actual compta amb una titulació en Periodisme o Comunicació Audiovisual, i ha destacat que s'exigeix experiència mínima de cinc anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per embut, fa dervers d'un any
Sa llei de s'embut.
Amb un parell.
Valoració:4menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Deuen voler entrar enxufats del Pacte, fora català ni titulació ni examen, exactament com fa el PP.
De fet, PSIB3 és un horrible invent pepero, mantingut per tothom, a pesar de ser un nyarro audiovisual que costa molts de milions d'euros nostres cada any.
A hores d'ara, ja ho fan amb tota la fornada fraudulenta d'en Jaume Matas.
Visca el Pacte del 🔌 exprés!
Valoració:3menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
És a dir, se valorarà més que, per exemple algú hagi fet feina a IB3 del PP quan parlaven de 'llengua cooficial diferent al castellà' o al Canal 9 del PP abans que a algú professional que se suposa que sap de què va. Molt bé tot.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente