nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Xavier Garcia Tur serà el nou director de Continguts Informatius d'IB3 Ràdio, Televisió i Web

El periodista Xavier Garcia Tur serà el nou director de Continguts Informatius d'IB3 Ràdio, Televisió i Web, segons ha anunciat aquest divendres el director general d'IB3, Andreu Manresa.

Garcia Tur ha estat designat després d'un procés d'avaluació a càrrec d'una comissió professional i independent, han informat des d'IB3.

El nou director de Continguts Informatius és periodista, llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra i treballa en els serveis informatius i programes per a IB3 des de 2005. Actualment, és el presentador del Informatiu Migdia i s'incorporarà a un equip unitari de treball multidisciplinari de ràdio, televisió i mitjans digitals aquest mes.

D'altra banda, Josep Pons Reynés ha estat nomenat com a nou director d'Esports. Periodista d'IB3 i anterior cap d'Informatius entre els anys 2016 i 2022, és llicenciat en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid.

Pròximament, el Butlletí Oficial de Balears (BOIB) publicarà la convocatòria de la selecció de la persona que encapçalarà l'àrea del cap de Continguts d'IB3 Ràdio.

La direcció de Mitjans Digitals i la delegació de Menorca han quedat desertes a l'espera d'una nova convocatòria per a reavaluar i adaptar les funcions atribuïdes als llocs, en previsió de la futura organització de l'ens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.