algo de nubes
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

La Conselleria d'Educació publica el procés d’admissió i de matrícula dels nous màsters d’FP per al curs 2022-2023

202783

La Conselleria d’Educació i Formació Professional, mitjançant la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, acaba de publicar al BOIB (09 agost 2022) les instruccions que regulen determinats aspectes de l’organització i el procediment d’admissió i de matrícula dels nous màsters de formació professional que s’han d’impartir durant el curs 2022-2023.

En total, s’ofereixen per al proper curs quatre màsters: el de Ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació, el d’Intel·ligència artificial i big data, el de Manteniment de vehicles híbrids i elèctrics i el de Desenvolupament de videojocs i realitat virtual, aquests dos darrers de nova implantació a les Balears.

A més, s’amplien en quatre els centres que ofereixen aquests màsters i es manté el curs d’especialista de Forneria i brioixeria artesanals.

L’oferta és la següent:

- Ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació

S’imparteix al CIFP Francesc de Borja Moll (Palma) i a l’IES Sa Colomina (Eivissa).

- Intel·ligència artificial i big data

S’imparteix al CIFP Pau Casesnoves (Inca) i a l’Institut d’Ensenyaments a Distància de les Illes Balears (IEDIB) (nova oferta per al curs 2022-2023).

- Manteniment de vehicles híbrids i elèctrics (nova oferta per al curs 2022-2023)

S’imparteix al CIFP Juníper Serra (Palma).

- Desenvolupament de videojocs i realitat virtual (nova oferta per al curs 2022-2023)

S’imparteix al CIFP Pau Casesnoves (Inca) i a l’IES Manacor (Manacor).

Curs d’especialista

- Forneria i brioixeria artesanals

S’imparteix a l’IES Josep Sureda i Blanes (Palma).

Cal destacar que per primera vegada s’implanta a l’Institut d’Ensenyaments a Distància de les Illes Balears (IEDIB) el màster d’Intel·ligència artificial i big data.

El director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, ha destacat «l’aposta ferma que des de la Conselleria d’Educació i Formació Professional s’està fent amb aquest cursos, uns cursos adreçats als alumnes que obtenen els seus títols d’FP. Es tracta de màsters i cursos d’especialització que són estratègics per al Govern ja que contribueixin d’una forma clara a la consolidació i la diversificació del nostre teixit productiu, al mateix temps que són formacions amb un índex altíssim d’inserció laboral».

Una passa més en l’especialització dels titulats en FP

Els cursos d’especialització tenen com a objectiu complementar les competències de les persones que ja disposen d’un títol d’FP i facilitar l’aprenentatge al llarg de la vida, a més de millorar l’ocupabilitat i la productivitat.

El calendari del procés d’admissió dels màsters d’FP per al curs 2022-2023 és el següent:

  • Sol·licituds d’admissió (tràmit telemàtic, preferentment): del 6 al 20 de setembre, ambdós inclosos.

  • Sorteig de les lletres per al desempat: 22 de setembre.

  • Publicació de la llista provisional de persones admeses: 26 de setembre.

  • Període de reclamacions: 26, 27 i 28 de setembre.

  • Publicació de la llista definitiva de persones admeses: 3 d’octubre.

  • Matrícula al centre educatiu: 3 i 4 d’octubre.

Es troba tota la informació a la pàgina web de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors.

La redimensió de l’oferta de formació professional està finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i per la Unió Europea-NextGenerationEU, en el marc del Mecanisme del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.