algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Convocatòria d'urgència: concentració a Palma en protesta pels morts i ferits a la frontera de Melilla

201151

Aquest diumenge, 26 de juny, a les 19:00 hores, la Plataforma Balears Acollim ha convocat una concentració «en protesta pels fets, les morts i els ferits en l'intent de salt a la tanca de Melilla del passat divendres 24 de juny».

La concentració de protesta serà davant la Delegació del Govern espanyol, al carrer Constitució de Palma.

Els convocants consideren que els fets són «conseqüència dels acords entre Espanya i el Marroc, que suposen l'abandó del marc legislatiu internacional, dels drets humans i dels principis de convivència i respecte entre éssers humans».

La plataforma convocant demana «la revocació d’aquest acords i la rectificació immediata de les declaracions del president del govern espanyol».

Els convocants denuncien les paraules de Pedro Sánchez «elogiant la coordinació entre les forces policials de Rabat i els cossos de seguretat de l'Estat». Recorden les paraules del president espanyol en el sentit que «la gendarmeria marroquina s'ha obstinat en impedir un assalt violent que posa en qüestió la nostra integritat territorial, ben organitzat, ben perpetrat i 'ben resolt' pels cossos de seguretat, tant del Marroc com d'Espanya», paraules que consideren «menyspreu a les víctimes, els seus familiars i a la ciutadania espanyola, per la degradació dels principis i valors que impliquen».

Els convocants exigeixen «un canvi en les polítiques migratòries que posin la vida al centre de totes les mesures a considerar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Indecent, fa dervers d'un any
Cap partit dels que diuen que són progessistes poden continuar donant suport al PSOE. Si ho fan perdran la poca credibilitat que els queda. Tots aquests espats que fan ara, els seus militants, només podrà ser interpretat com a hipocresia.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente