algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Empresaris de la Platja de Palma adverteixen que «el turisme de borratxera s'ha apoderat de la zona»

Empresaris de la Platja de Palma han advertit aquest dimarts que, des del passat 10 de maig, «el turisme de borratxera s'ha apoderat» de la zona i han demanat el suport de les autoritats per frenar-lo.

«Des de fa uns 35 dies, la Platja de Palma s'ha convertit en el que abans era per culpa de la festa en el carrer, necessitam el suport de les autoritats perquè ni els empresaris ni els veïnats ho podem aturar», han assenyalat des del Palma Beach en una nota de premsa.

En aquest punt, han reconegut que la Policia està fent «un sobreesforç», però la situació en la via pública «és ara pitjor que en 2017, 2018 i 2019». «Donam per perduda la temporada pel que fa al control de l'incivisme», han assegurat.

Així mateix, han assenyalat que des de la meitat de maig, la Platja de Palma està sofrint «l'arribada de grans grups de turistes que només cerquen engatar-se en el carrer», turistes que, segons han indicat, reserven amb una setmana o deu dies d'antelació i solen allotjar-se tres o quatre vespres de mitjana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquí, fa dervers d'un any
Pel que fa a la part de Llucmajor, al vespre no s'hi veu cap policia, i no hi ha manera de poder dormir. A les 6 del matí encara hi ha gats cridant al carrer.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente