cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

STEI: «Els plans de pensions d’ocupació contribuiran a minvar la caixa de la Seguretat Social»

L’STEI Intersindical, com a membre de la Coordinadora de Pensionistes de les Illes Balears, ha participat aquest dijous en la protesta que s’ha duit a terme davant el Congrés dels Diputats, en què han participat plataformes de pensionistes d’arreu de l’Estat espanyol.

Aquesta llei fomentarà la creació de plans de pensions d’ocupació per als treballadors de les empreses i de les administracions públiques, amb aportacions empresarials que es consideraran com a retribució però que no computaran a la base de cotització i, per tant, no tendran incidència en la caixa de la Seguretat Social, que és d’on surten les pensions públiques, han explicat.

«Aquesta mesura ha estat iniciativa d’un govern dit d’esquerres que el que sí que fa és garantir el negoci financer i les comissions a les entitats bancàries com a dipositàries d’aquests fons. També garanteix la comissió a l’entitat gestora d’aquests fons de pensions. Recordam que —curiosament i inexplicablement— CCOO i UGT són accionistes d'una empresa que ja gestiona plans de pensions a diverses administracions, com l'Administració General de l'Estat», remarquen.

Amb aquesta llei, l'STEI denuncia que es fomenten aquests plans de pensions, amb la pretensió que sigui una mesura generalitzada en tot els àmbits laborals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per La corrupció de l'Estat, la pagam els treballadors, fa dervers d'un any
Donat que des que va ser creada la seguretat social a Espanya, el govern de torn no ha tingut cap mania de transferir part o tots els doblers dels treballadors a comptes d'Hisenda, per llavors distribuir-los a ministeris que no ténen res a veure, o com va fer el govern de Rajoy, que sense demanar permís ni informar, també els va utilitzar per comprar deute públic i se sospita que també part s'en va anar a la saca per pagar l'enorme rescat de BANKIA, aquest mateix que llavors s'ha negat a tornar i que no els ha passat res. Per tant i donat a que no hi ha hagut cap problema perque els doblers circulàssin camí d'Hisenda per després volar cap els destíns més diversos, tampoc no hi hauria d'haver cap problema, perque les pensions que se paguen a partit del Règim General, constituíssin un capítol dels presssupostos generals de l'Estat i que en consequència, se finançassin ben igual que les damés partides. Al cap i a la fi, ja hi ha altres pensions d'altres règims que hi estan incloses, alhora que tots els beneficiaris d'uns règims i dels altres, també paguen impostos i contribueixen a fer possibles aquests pressupostos.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente