cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 14°
23°

Amics del Poble Sahrauí celebra un sopar solidari per commemorar els 35 anys de l'associació

L'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears va celebrar aquest divendres al restaurant de Binicomprat un sopar solidari per commemorar els 35 anys de l'entitat i les més de tres dècades del programa Vacances en Pau.

Al sopar solidari hi van assistir Fina Santiago, consellera d'Afers Socials i Esports del Govern; Javier de Juan, vicepresident del Consell de Mallorca; i una representació de regidors i regidores, batles i batlesses dels ajuntaments d'Esporles, Montuïri i Algaida.

També hi van participar el delegat del Front Polisario a les Balears, representants dels partits polítics, famílies d'acollida i amigues i amics de la causa sahrauí.

Durant l'acte es va fer un res repàs a tota la feina feta per l'entitat durant aquest 35 anys, centrada sobretot en cercar suports per tal que el poble sahrauí pugui retornar a la seva terra i viure en llibertat.

Segons han explicat des de l'entitat, «hem fet molts projectes, activitats, caravanes i també el programa Vacances en Pau que va ser el primer de la nostra associació i que després d'una aturada no desitjada de dos estius a causa de la situació sanitària global, el 2022 reprenem amb molta il·lusió. Així, els mesos de juliol i agost els millors ambaixadors de la causa sahrauí tornaran a les Balears».

Durant el sopar es va agrair la seva feina a tots els voluntaris de les diferents comissions, a les famílies acollidores d'infants sahrauís, així com la feina feta pel Govern i l'Intergrup Parlamentari 'Pau i Llibertat al Sàhara'.

També es va agrair la feina de la comissió d'Enllaç, el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, la feina del Col·legi d'Advocats i la seva comissió de Drets Humans, a Amnistia Internacional, a periodistes, mitjans de comunicació, advocats, empresaris, partits polítics i sindicats que han acompanyat a l'associació al llarg d'aquests 35 anys.

Així doncs, des de l'entitat han assegurat que varen passar «una vetllada molt entranyable reafirmant el nostre suport al Front Polisario i al poble sahrauí».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa dervers d'un any
A on éreu quan ens tupaven l'u d'octubre
durant tot el procés? I la nostra autodeterminació sóu uns hipòcrites, vos foteu...
Valoració:0menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
Gràcies a tota la gent que ha participat del sopar solidari per esser-hi i no defallir. Totes les lluites antiimperialistes i per la lliure autodeterminació de tots els pobles, son la mateixa lluita. Visca el Sàhara lliure, visca Palestina i Visca Catalunya .
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente