algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

Ramellets, Amulet i Reïna posaran la banda sonora a la gran mobilització d'Avui per Demà

Aquest dissabte la cita és a la plaça Major de Palma. A partir de les 17.00 hores començarà la ballada popular amb el conjunt musical esporlerí Ramellets.

Hi haurà taules per a signar la Iniciativa Legislativa Popular i els més joves podran participar en el taller de serigrafia a càrrec dels membres de Malafolla.

A les 18.00 està previst que es constitueixi el gran mosaic humà. Les persones que tenguin assignada una lletra, rebran una cartolina color fúcsia i les que formin part de la resta del mosaic, en tendran una de blanca.

A continuació els assistents podran gaudir de les actuacions d'Amulet, el cantant de Santa Maria del Camí, que fa música d’autor de caire intimista i amb una clara propensió a interpretar cançons plàcides i tranquil·les.

Tancaran la festa els Reïna, el quartet manacorí format per Carme Vives, veu, acompanyada per la guitarra de Pere Amer, el baix de Biel Riera i la bateria d’Adrià Mayordomo que interpretaran els seus temes de base amorosa amb ritmes moderns i seductors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.