algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

#AvuiPerDemà: el proper 28 maig, a la Plaça Major de Palma, milers de persones faran possible una fita històrica

Serà una jornada històrica. A l'alçada de les grans mobilitazcions populars. Milers de persones ja tenen reservada la data i aniran a la plaça Major de Palma a fer Història.

El GOB convoca entitats i persones d’arreu de les Illes Balears a conformar un gran mosaic humà amb el lema 'Avui per demà'.

L'activitat a la seu del GOB és frenètica. Desenes de voluntaris preparen la gran mobilització del dissabte 28 de maig, que serà per fer l’acte central d’aquesta campanya de mobilització social i ciutadana, que convida tothom a sumar-s’hi.

«Volem fer tot el que estigui a les nostres mans perquè que infants i joves d’avui i els que vendran demà, que viuen o vulguin viure a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, gaudeixin d’un entorn ecològic digne i òptim, base imprescindible per a qualsevol benestar econòmic i social», expliquen des de l'entitat ecologista.

Segons el GOB, hi ha molts motius per mobilitzar-se el proper dia 28 per fer un gran mosaic humà: «estam plantejant una Llei pionera que podria situar les Illes Balears com a referent a tot l’estat, en la consciència col·lectiva d’un poble que mira els errors del seu passat per prevenir i salvaguardar el seu futur».

L'acte central de la campanya de la ILP #AvuiPerDemà serà el proper 28 maig a la Plaça Major de Palma, on milers de persones constituiran un gran mosaic humà. També hi haurà actuacions musicals i altres activitats.

Les persones que vulguin col·laborar en aquesta campanya poden escriure al correu electrònic: avuiperdema@gobmallorca.com.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa dervers d'un any
Nadie de mi familia irá.
Valoració:-5menosmas
Per Jaume, fa dervers d'un any
Justament avui és un gran dia per fer el comentari que ha fet el que signa "Periodisme premonitori"....
Duc tota la meva vida (l'any que ve en faig 60) des que tenc memòria escoltant els peiodistes espanyols de tota casta anunciant la victòria d'Espanya al festival d'eurovision.
Valoració:4menosmas
Per Martí, fa dervers d'un any
Tota la nostra família hi serem
Valoració:2menosmas
Per Tiquis Miquis, fa dervers d'un any
M’he llegit la notícia i no hi veig res de premonitori. Es basa en dades: hi ha desenes de voluntaris i ja hi ha milers d’inscrits.
Valoració:1menosmas
Per Periodisme premonitori, fa dervers d'un any
Nou gènere de periodisme inaugurat pel Diari de Balears. El "periodisme premonitori" que explica no els fets si no els fets que passaran. De veritat sabeu ja què passarà a la més que probable fracasada concentració?
Sí, jo puc parlar de "fracasada concentració", ja que estic expressant una opinió. Un periòdic seriós ho pot fer en uns suposada notícia. Resposta, no.
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente