muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

Absolt l'exrector de Sant Sebastià de Palma acusat d'abusos sexuals a un escolanet

06/05/2022 Juzgados de Vía Alemania (Palma). POLITICA ISLAS BALEARES ESPAÃ'A EUROPA SOCIEDAD PALMA DE MALLORCA | Europa Press

El Jutjat Penal número 6 de Palma ha absolt l'exrector de l’Església de Sant Sebastià de Palma acusat d'abusos sexuals a un escolanet. La Fiscalia havia demanat una condemna d’un any i tres mesos de presó.

A la sentència, la jutgessa ha anunciat que queda provat que, el juliol del 2020, l'exrector va sol·licitar a l’escolanet, amb una discapacitat del 33%, que acudís a la sagristia a recollir un llibre. Després de lliurar-ho, l'acusat li va proposar quedar a les 18.00 ha la casa parroquial.

En arribar a la casa parroquial, segons la sentència, es van asseure tots dos al sofà, però no s'ha provat que estiguessin enganxats l'un a l'altre, ni que l'acusat li posés les cames a sobre, ni que intentés arribar amb els peus fins als seus genitals. A més, la jutgessa ha apuntat que tampoc s’ha acreditat que l'acusat acaronés les mans de l'escolanet, ni que li proposés fer-li massatges, ni que li fiqués la mà als calçons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.