algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

IB-Dona retira la polèmica vinyeta que vincula els jutges amb el masclisme i demana disculpes

196953

L'Institut Balear de la Dona (IB-Dona) ha demanat disculpes «a les persones que s'hagin pogut sentir ofeses» per una vinyeta de l'exposició sobre micromasclismes que es pot veure durant aquests dies a l'Estació Intermodal de Palma.

A través del compte de Twitter, l'IB-Dona ha informat que ja s'ha retirat la imatge de l'exposició de Diana Raznovich, que està instal·lada a l'estació amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

La vinyeta ha estat retirada després que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) traslladés una petició al Govern perquè retiràs el cartell. A la vinyeta apareix un jutge que es dirigeix ​​a una dona amb un braç en cabestrell i li diu: «Com he de creure que el seu marit la maltracta si vostè és viva!!».

Des de l'Executiu han assegurat que «no se cerca polemitzar» amb aquesta mostra, sinó conscienciar sobre micromasclismes i violència de gènere mitjançant un llenguatge satíric i per a tots els públics.

La vinyeta ha provocat les crítiques i el rebuig de la ministra espanyola de Justícia, Pilar Llop, i de les associacions de jutges i magistrats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dic, fa dervers d'un any
Pareix que a tots plegats se'ns ha tornat la pell molt fina.
Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any
Idò com expressar sa crítica (a través de s'humor s'entén) an es fet que determinat sector de sa judicatura té mentalitat sexista?
Valoració:5menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Idò no estaria gens malament respondre amb una mostra de sentències judici-als espanyoles com les de la manada on un jutge s'atreveix a dir que per les fotos vistes, la víctima semblava passar gust ò d'empresaris abusadors absolts culpabilitzant a les víctimes per provocar i vestir mini falda i altres a on es fan insidies per estar les víctimes a on estaven i a determinades hores.

Valoració:4menosmas
Per Marc, fa dervers d'un any
Això és el resultat d'aquesta ideologia de-gènerada.

A mem quan punyetes veure'm desde l'esquerra que el feminisme és sexisme y que no ens aporta res de bo, i regala vots als ratxes.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente