algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

Atorgaran 10.000 euros en premis per a estudis sobre els valors patrimonials que han convertit la Serra de Tramuntana en Patrimoni Mundial

196533

El Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial convocarà aquests 2022 premis per a estudis de recerca en diferents àmbits del paisatge cultural de la Serra de Tramuntana. Els premis, valorats en 10.000 euros en total, s'atorgaran a cinc estudis de recerca. Els participants a la convocatòria podran presentar treballs d'investigació sobre cinc eixos temàtics que es perfilaran, sempre sobre els valors patrimonials que han convertit la Serra en Patrimoni Mundial.

Aquesta convocatòria l'ha perfilada el Comitè d'Expertes i Experts de la Serra de Tramuntana, format per especialistes de diversos àmbits de la Universitat de les Illes Balears (UIB), representants del Consell de Mallorca, del Govern de les Illes Balears i ICOMOS (Consejo Internacional de Monumentos y Sitios), i presidit per la vicepresidenta del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial i consellera de Territori del Consell de Mallorca, Maria Antònia Garcías.

La consellera ha recollit les aportacions dels experts i ha assegurat que «seran uns premis que permetran avançar en la difusió dels valors d'aquest patrimoni mundial i aportaran informació útil per a la seva gestió». En aquest sentit, el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, ha afegit que «els estudis no només han de transmetre valors, sinó que també han de promoure la transferència de coneixements».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.