cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Els transportistes de les Balears mantenen la intenció de fer una aturada indefinida malgrat les negociacions amb el Govern

Els transportistes de mercaderies de les Balears han declarat aquest dijous que de moment mantenen la seva intenció de fer una aturada indefinida a partir del 28 de març i que, encara que l'objectiu és «arribar a una solució» amb el Govern i el Govern espanyol, ara no es poden «fer enrere».

Així ho ha anunciat després de la reunió mantenguda amb representants de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge en declaracions a la premsa el president de l'Agrupació de Transports de Mercaderies de Balears-FEBT, Ezequiel Horrach, qui ha assegurat que «avui sí o sí» es presentarà la petició d'atur a la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

«Els nostres comptes de resultats són negatius, confiam a arribar a un acord aquests dies i que les coses funcionin bé per a tots, però si no és així, ens haurem d'aturar», ha dit Horrach.

Per part seva, el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, ha recalcat que «el desig i objectiu del Govern és arribar a una solució i estar al costat dels transportistes» davant la pujada del preu del combustible, entre altres qüestions .

En aquest sentit, ha destacat que «s'iniciaran converses per veure com es pot ajudar econòmicament el sector», encara que aquest dijous «no s'ha concretat» cap xifra.

«La reunió ha servit per plantejar la problemàtica genèrica del sector, que preocupa tothom quan hi ha una petició d'atur plantejada que podria afectar, i més quan estam a unes Illes en què depenem d'aquest sector de manera importantíssima», ha continuat el conseller.

Així, s'ha referit a tres qüestions generals que s'han abordat aquest dijous, com és l'augment del preu del combustible, el treball de càrrega i descàrrega, i les hores d'espera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.