algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

Les Balears activen l'avís de superació del límit diari de partícules de pols

15-03-2022 Imagen de las partículas de polvo.. El Govern ha activado este martes y miércoles el aviso en Baleares por superación del valor límite diario para la protección de la salud de partículas de polvo (PM10). ISLAS BALEARES ESPAÃ'A EUROPA SOCIEDAD PALMA DE MALLORCA CAIB | CAIB

El Govern ha activat aquest dimarts i dimecres l'avís a les Balears per superació del valor límit diari per a la protecció de la salut de partícules de pols (PM10).

Segons han explicat, aquesta superació es deu a l'episodi natural d'intrusió de pols sahariana que afecta la Península i l'arxipèlag. El valor s'estableix en 50 ug per metre cúbic i afectarà totes les illes.

Recomanacions per a la salut

Davant d'aquesta situació, es recomana a la població general reduir les activitats prolongades i enèrgiques a l'aire lliure, especialment si tenen símptomes de tos, manca d'aire o irritació de coll.

Així mateix, s'aconsella als grups de risc i persones sensibles que redueixin les activitats a l'aire lliure o les facin en interiors, i fins i tot les posposin quan la qualitat de l'aire sigui bona o raonablement bona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.