algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Conselleria de Salut torna a incomplir la normativa i els acords dels partits: ni rastre de català en les seves comunicacions

Tot i que el no ús de la llengua pròpia de les Balears per part de la Conselleria de la Conselleria de Salut, va ser motiu d'una reunió amb tots els partits que mantenen el Govern, i tot i que les conclusions de la reunió varen ser clares en el sentit que totes les comunicacions de la Conselleria complirien la normativa vigent i serien en català, pocs mesos després ja han tornat els incompliments.

Aquestes darreres setmanes són moltes les persones que reben telefonades o comunicacions a través de correu electrònic des de la central 'Infovacunas', per oferir-lis una cita per a la dosi de reforç de la vacunació contra la Covid-19.

Les comunicacions oficials de la Conselleria de Salut tornen a incomplir la normativa i els acords de la reunió amb els partits del pacte de Govern i el català no hi apareix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Intularapla…
Valoració:0menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys
Ja n'hi ha prou de prendren's el pèl.
Consellera dimissió!!!
Valoració:3menosmas
Per Oi, fa mes de 2 anys
I qui és el conseller/a responsable de sanitat ?
Valoració:4menosmas
Per Haurien de valorar d'una altra forma, fa mes de 2 anys
A veure si canvien la forma de baremar els currículums, a l'hora de contractar personal o per adjudicar-los les places fitxes. Perque de la manera en que ho fan ara, valoren les notes de les carreres sense tenir en compte a quines universitats s'ha estudiat, resultant que les que ofereixen menys qualitat d'ensenyament son les menys exigents i les que dónen més bones notes, amb el resultat de que entren els menys preparats. Ni tampoc s'hauria de concedir tanta importància als contractes que s'hagin pogut tenir, perque també aqui triomfen els que els agrasa anar d'un lloc a l'altre, que no està mal fet però és una manera de viure que només se poden permetre unes poques persones. I el resultat de valorar malament, és que molta gent nostra se queda sense lloc de treball i ha de partir a l'extranger, mentres que les places se dónen a forasters espanyols i a estrangers que maltracten a la nostra gent.
I és molt injust pels treballadors i perillós pels usuaris.
Valoració:7menosmas
Per Està claríssim, fa mes de 2 anys
El català no els interessa, ho han demostrat de sobres aquests darrers set anys. L'estratègia és clara; neutralirzar les crítiques dels castellanistes del PP, del PSOE i de Podemos. Pel que fa a la gent que estima la llengua catalana, també ho tenen clar; creuen que bastarà atiar la bandera de l'extrema dreta per fer-los por i vagin a votar. Aquesta estratègia no és del PSOE, és de tot el Govern.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente