algo de nubes
  • Màx: 19.46°
  • Mín: 13.93°
19°

El BOIB publica la convocatòria del nou 'SOIB Recerca' que garanteix un any de treball a joves investigadors

El BOIB ha publicat aquest dissabte la convocatòria del nou 'SOIB Recerca i Investigació', un programa amb el qual el Govern garanteix un any de treball a joves investigadors (menors de 30 anys) amb estudis superiors.

Així ho ha anunciat la presidenta del Govern, Francina Armengol, a través d'un missatge a Twitter en el qual celebra la publicació en el BOIB del nou 'SOIB Recerca'.

«Garantim un any de treball a joves investigadors i impulsem el talent, la innovació i el coneixement amb fets», ha explicat Armengol, al mateix temps que ha afegit que «la Llei de Ciència i programes com aquest són exemple de les Illes de futur que vol aquest executiu».

Quant al 'SOIB Recerca i Investigació', és un programa que permetrà contractar a prop de 150 joves, que té un pressupost de 4,7 milions d'euros i, a més, és finançat amb fons Next Generation UE.

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i organismes i empreses de recerca o innovació (públiques o privades) ja poden presentar els seus projectes.

En resum, l'objectiu d'aquest programa és facilitar als joves experiència laboral relacionada amb el seu àmbit d'estudis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.