cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

La UIB organitza la II Jornada Universitària sobre Investigació amb Perspectiva de Gènere

195907

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha organitzat la II Jornada Universitària sobre Investigació amb Perspectiva de Gènere per aquest dimecres 9 de març, de 10 h a 19 h. Les sessions estan dirigides tant a estudiants, com al personal docent i investigador de diferents disciplines, i totes les persones interessades en temes de gènere i igualtat, de dins i fora de la UIB.

L'objectiu general és posar en comú les recerques que es duen a terme des de diferents àmbits de coneixement en el marc dels estudis de gènere, destacant en aquesta edició la temàtica de gènere i salut. Així com fomentar l'activitat investigadora en matèria dels estudis de dones i gènere i donar suport a joves investigadors i en estudis de gènere a través de la presentació de TFG i TFM.

La jornada consisteix en la posada en comú de treballs i recerques amb perspectiva de gènere que hagin estat realitzats o els duguin a terme membres de tota de comunitat universitària, incloent-hi alumnes de grau, màster i doctorat, per visibilitzar i potenciar la importància i rellevància dels estudis de gènere. A més, en aquesta segona es posarà un èmfasi especial en l'àrea dels estudis de ciències de la salut des d'una perspectiva de gènere.

Aquest curs és gratuït amb entrada lliure fins a completar l'aforament de 80 places. Al final de la jornada es lliurarà certificat d'assistència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.