nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

[VÍDEO] Miralles: «El principal objectiu que tenim és fer de l'OCB la casa comuna de tots aquells que defensen llengua, cultura i país»

«El principal objectiu que tenim com a Junta és fer de l'Obra Cultural Balear, com sempre ha estat, la casa comuna de tots aquells que defensen llengua, cultura i país», així es va expressar Joan Miralles, candidat a la presidència de l'entitat, en l'acte de presentació de la candidatura 'Tots feim l'Obra' dissabte passat.

La candidatura, única en presentar-se a les eleccions, haurà de ser ratificada pel socis dijous, 24 de febrer, a Can Alcover.

Entre els assistents a la presentació, que es va fer al claustre del monestir de La Real, hi varen assistir un centenar de personalitats de la societat civil com ara el promotor cultural Antoni Torrens, l’expresidenta del Consell Social de la UIB, Francisca Mas, els cineastes Lluís Ortas i Carles Bover, els escriptors Guillem Frontera, Biel Mesquida el pintor Damià Jaume i Gabriel Janer Manila, uns dels socis més antics de l’entitat i membres de les juntes anteriors, el president actual, Josep de Luis, i el seu predecessor, Jaume Mateu.

També hi varen assistir expolítics de diferents formacions com ara Cristòfol Soler, Pere Sampol, Sebastià Serra, Joan March i Celestí Alomar.

Durant l’acte, varen intervenir Lena Serra, qui assumirà una de les vicepresidències de l’OCB, i qui va ser l’encarregada d’agrair el suport dels assistents en nom de tots els membres de la candidatura. A continuació, el professor i escriptor Damià Pons va fer referència als 60 anys de tasca incansable de l’OCB en la defensa de la llengua, la cultura i el país i va encorajar la futura junta a continuar aquest camí. Seguidament, va intervenir Antònia Sitjar, membre de la delegació de l’OCB de Campos qui va destacar el paper que durant dècades han jugat les delegacions de l’entitat als seus respectius municipis.
Va tancar l’acte el candidat a la presidència de la Junta Directiva, Joan Miralles, qui va insistir en el missatge que l'entitat ha de ser la casa comuna de tots aquells que defensen llengua, cultura i país, com ho ha estat sempre, i va remarcar la feina de la candidatura per recollir totes les propostes de socis i delegacions de l'OCB arreu de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquí, fa mes de 2 anys
De qué país habla este tipo?
Valoració:0menosmas
Per OCB, fa mes de 2 anys
Sort tenim de l´OCB, el pal de paller de la cultura balear.
Hem d´estar contents de tenir una entitat així ben a prop nostre.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente