algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Posen en marxa una recollida de signatures perquè l'aeroport de Palma passi a dir-se Aeropuerto Internacional Rafael Nadal

Des que el manacorí Rafel Nadal es convertís en el primer tennista masculí que ha guanyat 21 títols de Grand Slam no han aturat de sortir opinions i iniciatives al respecte. Fins i tot, en clau d'humor, hi ha qui proposa canviar el nom de Manacor a 'Nadalcor'.

Entre totes les mostres de suport a Nadal, s'ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures al portal Change.org que sol·licita al Govern, al Govern espanyol i a AENA un canvi de nom a l'aeroport de Palma com a homenatge a Nadal. Volen que passi a dir-se Aeropuerto Internacional Rafael Nadal. «Rafael Nadal és el millor tennista de la història i l'ambaixador més gran de Mallorca. És qui mereix més que l'aeroport de Palma porti el seu nom», explica l'impulsor.

La iniciativa, que ja ha passat les 1.700 signatures, ha arribat fins a la presidenta del Govern, Francina Armengol. La presidenta ha considerat «positiva» la proposta però ha remarcat que és «una decisió que ha de prendre AENA». «Òbviament Rafel Nadal és un gran ambaixador internacional de les nostres Illes, això està fora de dubte i més en els darrers dies», ha destacat Armengol.

Qui també s'ha pronunciat al respecte ha estat Marga Prohens, presidenta del PP a les Balears: «Facem realitat aquest clam social! Esperam que el Govern iniciï els tràmits corresponents. Comptau amb el suport del PP Balears per un reconeixement merescut no només als més grans mèrits esportius sinó als valors humans dins i fora de la pista».

Polèmica a les xarxes socials

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Arxi, fa mes de 2 anys
Aquest Sklatasang, deu ser parent del tenista...o un tros de soca! Ja posats podeu canviar el nom de l'illa i en comptes de Mallorca que es digui Nadal....és patètic, posar el nom de un personatge com aquest, que potser dintre d'uns anys pot sortir alguna cosa il.legal com va passar amb els ducs de Palma i llavors fereu el ridícul de tindre de canviar el nom a corre-cuita...
Valoració:2menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys
I no es fa un recull de signatures perquè el Vaticà el faci Sant? se´n fa un gra massa.
Valoració:10menosmas
Per Sklatasang, fa mes de 2 anys
Sr. Nofret, me sap greu dir a vostè que he sentit xerrar a nen Rafel Nadal Català de Mallorca, amb modalitat de Manacor, moltes mes vegades que pardalades escriu vostè aquí.
I respecte per sa nostra llengua, la deu tenir amb un catalanoparlant, però clar, ell viatja i xerra diferents idiomes segons on es troba, no con vos, que no sortiu des llogaret…
Valoració:-14menosmas
Per Nati, fa mes de 2 anys
AEROPORT DE SON SANT JOAN I PROU
Valoració:22menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys
al Senyor Sklatasang, Mallorquí no ho pareix poc, mai el parla. Respectuós tampoc, mai he vist que defenses públicament els drets de la nostra llengua.
Valoració:14menosmas
Per Jeroni, fa mes de 2 anys
Crec que per fer front a aquesta proposta, caldria fer un altre a change.org demanant que l'aeroport és digues aeroport internacional Ramon Llull.
Valoració:16menosmas
Per Xusma prepotent, fa mes de 2 anys
Jo crec que seria més mallorquí, si li posavem
Madó Pereta, i més facil de pronunciar.
La fatxenderia Ñorda va desbocada.
Valoració:16menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys
En Rafel vol substituir un Sant?
Vergonyós!
Una persona que la veuen amb en Joan Carles el qual va haver de fugir després de robar-nos?
Vaja!
Jo d´ell, per un poc de dignitat ho rebutjaria. Sobretot per no veure´s amb la vergonya quan el davallin del carro!
Valoració:22menosmas
Per Carlota, fa mes de 2 anys
Tot és útil per distreure el poble dels problemes reals. Als polítics tant se'ls en fa el nom de l'aeroport, sols actuen per interessos partidistes, per vots i per fer el possible perquè el poble no els retregui la seva mediocritat o manca d'iniciatives. Que ningú no s'estranyi que la iniciativa triomfi i AENA aprovi el canvi de nom. Al cap i a la fi sols som una colònia.
Valoració:15menosmas
Per Jo, fa mes de 2 anys
Quina cosa més ridícula! No hi ha res millor a Mallorca que aquest individu? Si s'ha de canviar el nom, al menys que sigui el de una persona culta o que hagi aportat alguna cosa de bó, no un que només sap donar cops a una pilota...per cert aquest mallorquí que escriu en castellà per criticar als "pancatalanistas" deu ser de les Alpujarras, perquè no sap ni escriure en la seva llengua...
Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente