cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

Armengol presentarà a Fitur les estratègies de les Balears en turisme sostenible

La presidenta del Govern, Francina Armengol, presentarà aquest dimecres a la Fira de Turisme de Madrid (Fitur) les estratègies de les Balears en matèria de turisme sostenible.

En concret, a les 12.00 hores Armengol presentarà ‘El turisme del futur. Estratègia i polítiques per la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible’ junt al conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.

Armengol parlarà sobre el model de turisme que el Govern vol per les Balears, en una setmana en la que ha fet públiques novetats sobre la futura llei de turisme. Entre altres mesures emmarcades en la sostenibilitat, preveu obligar als establiments hoteler a canviar les calderes de fuel-oli per altres de gas natural o elèctriques i es prohibirà l’ús dels ‘amenities’ d’un sol ús.

A més d’aquesta presentació, Armengol farà un recorregut per l’estant de les Balears, i assistirà a la salutació reial als presidents territorials amb motiu de la inauguració oficial de Fitur.

Després d’això, tendrà lloc la salutació als consellers de Turisme de tots els territoris de l’Estat per part de les autoritats. Posteriorment, Armengol visitarà l’estant d’Eivissa.

L’horabaixa, també es presentarà el Campionat d’Espanya de ciclisme absolut 2022 i ee faran les presentacions dels ajuntaments de Menorca (Ciutadella, Maó, Es Castell, Sant Lluís i Alaior) i de Menorca Talaiòtica.

Per altra banda, aquest dimecres, la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, participarà en l’obertura del fòrum #techYsostenibilitat, a les 11.15 hores. Dins aquest espai, a les 12.45 hores, Mora parlarà sobre la gestió turística a Menorca en matèria de sostenibilitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mal anam, fa mes de 2 anys

Si el que prima són els guanys mesurats en doblers, mal anam! Tal cosa serà sostenible per a les empreses, però no pas pel medi natural. Més gent no és sostenible!

Valoració:0menosmas
Per guillem, fa mes de 2 anys

Canviar el gasoil de les calderes per gas natural no arregla res. El gas natural també es un combustible fòssil i contribueix al escalfament del planeta. Hi ha ciutats europees on ja està prohibida la instal·lació de noves calderes de gasoil i gas natural. Cal imitar a les comunitats més avançades mediambientalment i deixar d’afavorir tant al negoci hoteler que com més creix i més avança, menys riquesa distribueix entre la població de les Illes.

Valoració:3menosmas
Per Carlota, fa mes de 2 anys

Oxímoron: turisme sostenible

Valoració:3menosmas
Per Insostenible, fa mes de 2 anys

L'autopista de Campos és sostenible o insostenible?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente