cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

Salut obre la vaccinació a la població major de 18 anys pendent de la dosi de record

El Servei de Salut ha obert la vaccinació a la població major de 18 anys perquè pugui rebre la dosi de record contra la Covid-19. Des de les 15 h, el servei d'autocitació ja facilita cites per a tota la població major de 18 anys pendent de la dosi de record, segons ha determinat l'Estratègia Nacional de Vacunació del Ministeri de Sanitat.

Per poder rebre aquesta dosi, cal tenir l'edat indicada, haver rebut la pauta completa de vaccinació contra la Covid-19 i que hagin passat almenys cinc mesos des de la darrera dosi en els casos de Pfizer o Moderna o tres mesos si es tracta de Vaxzevria (AstraZeneca) o Janssen. A més, les persones que hagin passat la infecció han d'esperar quatre setmanes per poder ser vaccinades amb la dosi de reforç.

Per mitjà de BitCita es pot demanar hora als següents punts de vaccinació: a Mallorca, a l'Hospital Son Dureta, a l'Espai Francesc Quetglas, a l'Hospital Sant Joan de Déu, a l'Hospital Universitari Son Espases, a l'Hospital Universitari Son Llàtzer, a l'Hospital Comarcal d'Inca i a l'Hospital de Manacor; a Menorca es vaccinarà als centres de salut i a l'Hospital Mateu Orfila; a les Pitiüses, els vaccins s'administraran a l'Hospital Can Misses, als centres de salut Sant Antoni de Portmany, Vila i Santa Eulària des Riu i a l'Hospital de Formentera.

A les Balears hi ha una població diana de 18 a 39 anys sense dosi de record de 160.995 persones; d'aquestes, 122.856 són de Mallorca, 14.072 de Menorca, 22.495 d'Eivissa i 1.572 de Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.