algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Les torres de defensa s'encendran el 15 de gener pels Drets Humans

L'Encesa de Torres i Talaies de la Mediterrània pels Drets Humans està convocada per aquest dissabte 15 de gener. L'edició d'enguany compta amb dues cites: a les 13 h es faran senyals de fum i, a les 18.30 h, de llum.

Aquesta edició «torna a ser presencial després que l'any passat es traslladàs a les xarxes socials per mor de la pandèmia i amb l'objectiu de mantenir viva la flama», ha explicat la vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets. Per ara, ja hi ha 58 punts confirmats a Mallorca i una quinzena a la franja mediterrània peninsular, a més d'alguns a Líban, Marroc i Tunísia.

L'objectiu de l'esdeveniment és «impulsar un moment de reflexió entorn del patrimoni i la reivindicació dels Drets Humans», ha afegit. Aquest compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca, Amnistia Internacional, l'Institut de Marratxí —lloc on va començar la iniciativa— i el Fons Mallorquí de solidaritat i Cooperació, a més del Servei d'Emergències 112 i els ajuntaments que s'hi han sumat; a més a més, també enguany, Maria del Mar Bonet ha elaborat el manifest per a l'ocasió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Calabruix, fa mes de 2 anys

Jo faré un petit foc al meu jardí, us animo a qui ho consideri adient. Salut i sobirania.

Valoració:5menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Ja m´agraden les torres enceses. Però esperar que se´n tregui alguna cosa... això no.
Actes com aquesst són per al gaudi. Res més.
O se n´ha tret res aquests anys passats?
Ergo...

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente