cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
17°

Mallorca Nova aprova nous posicionaments en defensa del feminisme, l'ecologisme i el dret a l'habitatge

L'organització juvenil Mallorca Nova ha celebrat aquest divendres dues assemblees, una de plenària i una d'extraordinària. Aquesta trobada, que s'ha celebrat a Manacor, ha servit per donar compte de l'activitat duta a terme l'any 2021, així com per planificar l'any que comença. Entre altres fites, els joves de l'esquerra ecosobiranista han aprovat cinc documents de caràcter ideològic en defensa de qüestions relacionades amb el feminisme i els drets LGBT, l'ecologisme i el dret a l'habitatge.

Es tracta, tal com han explicat, d'una campanya de prevenció de malalties sexuals en dones, una proposta comunitària de la lluita contra la LGBTifòbia, un compromís contra les violències masclistes i un protocol intern i els texts 'Terra verda, país digne' i 'Per la defensa del dret a l'habitatge'.

Així mateix, Mallorca Nova ha elegit tres càrrecs interns. Dos d'ells són els nous membres del Secretariat Nacional de l'organització, que seran Joan Font (Organització) i Aina Maria Quetglas (Àrea de Comissions). El tercer membre és el representant de Mallorca Nova al Consell Polític de MÉS per Mallorca, que serà Ferran Montero.

La trobada de l'organització ha servit, entre d'altres coses, per aprovar el nou reglament intern de Mallorca Nova i aprovar l'ingrés de Mallorca Nova a la federació juvenil progressista i sobiranista de caràcter paneuropeu EFAY (Joves de l'Aliança Lliure Europea).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaimito, fa mes de 2 anys

Sembla que el que busques és poder comentar únicament tu; amb el teu fanatisme demostres la classe de persona que ets. Mentre jo mengi, els altres que es morin de fam. Aquesta és la teva filosofía. Fas fàstic.

Valoració:-1menosmas
Per Jaume, fa mes de 2 anys

Per quin motiu no bloquejau els comentaris dels espanyolistes inadaptats?

Valoració:2menosmas
Per País digne?, fa mes de 2 anys

No sé què deu voler dir això de país digne. El programa sembla el de les juventuts del PSOE illenc. En temps d'en Mates, Jorge Campos i Eduardo Inda s'inventaren allò de la Nueva Mallorca, supòs que molts de vostès ho recorden. Cada vegada que veig denominació de Mallorca Nova hi pens. A on deu haver anat a parar el lema aquell que deia llengua, cultura país?

Valoració:11menosmas
Per ocurrencias, fa mes de 2 anys

Se están aprobando una serie de chorradas, que caen por su propio peso. ¿Hay alguien que esté en contra del derecho a tener una vivienda digna?. Lo que ocurre "curiosamente" es que nada cae del cielo.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente