cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Obert el sistema d’autocitació digital BitCita per vaccinar contra la Covid-19

La Conselleria de Salut i Consum ha obert aquest dimarts el sistema d'autocitació digital BitCita per posar la dosi de reforç contra la Covid-19 a les persones d'entre 18 i 49 anys vaccinades amb dues dosis d’AstraZeneca. També es podrà reservar hora per posar la primera dosi als infants d’entre 5 i 8 anys.

Les condicions del grup d'adults per poder rebre la dosi de record són entrar dins la franja d'edat indicada, haver rebut la pauta completa de vaccinació amb dues dosis d’AstraZeneca contra la Covid-19 i que hagin passat almenys tres mesos de la darrera. Totes elles rebran un SMS del Servei de Salut per recordar-los que el portal BitCita està obert.

Els punts de vaccinació disponibles a través de BitCita són l'Hospital Son Dureta, l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Universitari Son Llàtzer, l'Hospital Comarcal d'Inca i l'Hospital de Manacor, a Mallorca. A Menorca es vaccinarà als centres de salut i a l'Hospital General Mateu Orfila. A les Pitiüses, a l'Hospital Can Misses, els centres de salut de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulàlia, i a l'Hospital de Formentera.

A partir del dia 7 també estarà disponible l'espai Francesc Quetglas. Així com està previst que el divendres dia 5 s’incorporin al procés de vaccinació dos equips de les Forces Armades, conformats, cada un d’ells per un metge, un infermer, un administratiu i un conductor.

El Vacubús s'instal·la a Manacor

D'altra banda, el Vacubús s'instal·larà el proper dimarts dia 11 a l'Eroski de Manacor per administrar vaccins contra la Covid-19. El vehicle estarà operatiu fins el dia 15, de 9.30 a 18.30 h, per a tothom que vulgui ser vaccinat sense cita.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.