algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Ona Mediterrània estrena, aquest dijous, el programa 'La Germania, 500 anys' de Jordi Maíz i Francesc M. Rotger

Ona Mediterrània estrena, aquest dijous, a partir de les 11.00, el programa 'La Germania, 500 anys', produït per Jordi Maíz i Francesc M. Rotger i que ha comptat amb el suport tècnic d'Ona Mediterrània i amb el patrocini del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

El programa 'La Germania, 500 anys', es podrà escoltar durant els propers dies per diverses emissores del domini lingüístic català.

El programa està conduït per Jordi Maíz i Francesc M. Rotger i hi intervenen: Ernest Belenguer de la Universitat de Barcelona; Antoni Picazo de la Universitat de les Illes Balears; Eduardo Pascual de la Universitat de les Illes Balears i la UNED Illes Balears; Josep Juan Vidal de la Universitat de les Illes Balears; Margalida Bernat i Roca, Doctora en Història i coautora de ‘La veu de la revolta’; Fanny Tur, Historiadora, directora de l’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera; Miguel Deyà de la Universitat de les Illes Balears; Maria Margalida Perelló, Historiadora, autora de ‘La Germania mallorquina. Un estat de la qüestió'; Antoni Rodriguez Mir, autor de la novel·la ‘Pac qui deu’ i Miquel Rosselló de la Comissió Cívica Germanies 500 anys.

El programa es podrà escoltar, també, divendres, 31 de desembre a les 10.00.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.