muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El bisbe de Mallorca anima a «ser un poble apassionat per a fer el bé» en els moments «difícils» de la pandèmia

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha animat, durant la Miissa del Gall de la Seu, celebrada aquest divendres nit, a «ser un poble apassionat per a fer el bé» sobretot en moments «difícils» de pandèmia.

Taltavull ha demanat tenir en compte les paraules de Sant Pau: «S'ha revelat l'amor de Déu, que vol salvar a tothom. Ens ensenya a viure amb esperança en aquest món una vida de sobrietat, de justícia i de pietat. Vol deixar-nos nets i fer de nosaltres un poble ben seu, apassionat per a fer el bé».

Per al bisbe de Mallorca, en aquests moments «difícils» per la pandèmia, «serà important ser un poble així, apassionat per a fer el bé, responsable en totes les seves decisions i actuacions, pensant sempre més en el bé de tots que no en el d'un mateix».

Així, ha dit sentir-se «molt unit a tot els qui han seguit la celebració de Nit de Nadal a la Seu i des de les seves llars, especialment als qui estan impedits o aquests dies pateixen la solitud d'estar confinats a causa dels símptomes de la malaltia». A tots, els ha enviat un missatge d'ànim i esperança al costat d'un desig de «ràpida recuperació».

«Que tot el que aquesta nit i aquests dies estem celebrant ens ajudi a mantenir vives les arrels del sentit cristià del Nadal i ens animi a ser un poble apassionat per a fer el bé», ha emfatitzat

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que es moguin!, fa mes de 2 anys

Idò podria fer rogatives perè se´n vagi el coronvirus...
Que tenen connexió directa o són simples mortals?
No deuen tenir gaire feina els mossens, Abans ho feien!

Valoració:1menosmas
Per un vei, fa mes de 2 anys

El primer que ha de fer és procurar que el català no perdi escalons en la Seo. Es la Seu de Mallorca i el català ha estat la llengua "oficial". Que s¡incorpori l'angles i l'alemany el les mises ho trobo ridicul. Per molt que som un destí turistic no hem de caure en el servilisme.

Valoració:-2menosmas
Per no sigo, fa mes de 2 anys

Otro que predica lo que no cree.
Otro vendedor de humo.
Menos "apasionamiento" y repartir la riqueza material que la Iglesia ha acumulado desde hace dos mil años. Presuntamente, miles de millones.
Y no sigo.
Por cierto, hablando de pandemias. Que este caballero nos recuerde cuando, donde y como se inoculó la primera vacuna.
Y no sigo. Repito.

Valoració:-1menosmas
Per Discursos, fa mes de 2 anys

Per cap d'any tothom fa discursos que no serveixen per res. Cada any la mateixa llauna.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente