algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

El GOB presenta l'Anuari Ornitològic de les Balears 2020 editat amb el suport d'Endesa

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha presentat aquest dimecres l''Anuari Ornitològic de les Balears 2020 (Volum 35)', que ha comptat amb el suport d'Endesa.

La presentació s'ha celebrat a Es Forcadets, dins del Parc Natural de s'Albufera de Mallorca, una finca amb 30 hectàrees de superfície que va ser objecte de la signatura de l'Acord de Custòdia del Territori (ACT) entre la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Endesa i el GOB.

La llacuna d'aquesta zona està connectada amb una sèrie de sèquies i canals que han possibilitat que l'aigua es renovi de manera adequada i permeti una major presència de la flora i fauna aquàtica.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència del coordinador del GOB, Antoni Muñoz, el responsable de l'àrea d'ornitologia del GOB, Manuel Suárez, i el director general d'Endesa a les Balears, Martí Ribas.

L'edició de l'anuari compta amb el suport d'Endesa, que ha mostrat la seva satisfacció per renovar la publicació de l'Anuari Ornitològic de les Balears 2020, que té «una gran importància científica».

L'edició d'enguany incorpora, a més dels habituals registres ornitològics, els articles 'Població reproductora i tendència de l'àguila calçada Hieraaetus pennatus a Mallorca al 2020' i 'Anàlisi bibliomètrica de l'Anuari Ornitològic de les Balears (AOB) 1985-2019', a més d'una sèrie de notes noves.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.