algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Projecte Home Balears penjarà un llaç morat a la seva façana per commemorar el 25N

Projecte Home Balears desplegarà aquest dijous un llaç morat gegant a la façana de la seva seu de Son Morro i llegirà un manifest a les 12.00 hores per commemorar el 25N, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència Contra la Dona.

Segons ha explicat l'organització aquest dimecres, la consciència sobre aquesta xacra social «és evident i necessari». Per aquest motiu, han manifestat la seva constància a la feina diària contra aquesta mena de violència cap a les dones, i en especial, «la que sofreixen de manera exponencial aquelles amb un problema d'addicció, que pateixen una doble discriminació».

Així mateix, han assenyalat que el 25 de novembre és una data per lluitar contra qualsevol mena de violència masclista: «la que s'exerceix amb paraules, amb la força, amb el poder o fins i tot per omissió».

A més, han destacat que, des de l'entitat, treballen perquè les persones prenguin consciència sobre la necessitat d'aconseguir relacions no violentes a través de l'educació, «per desconstruir aquelles creences errònies que legitimen la violència cap a les dones i nines i per avançar cap a una societat igualitària i lliure», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.