muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

IB3 ha patit un bloqueig informàtic que ha afectat tant la televisió com la ràdio

Un problema en el sistema informàtic ha alterat la programació en directe d'IB3 televisió d'aquest dilluns. El programa magazine dels horabaixes 'Cinc Dies' «no s'ha pogut emetre», ha anunciat la casa a través de les xarxes socials, així com els serveis informatius d'IB3 Notícies Migdia han hagut d'acabar abans d'hora.

Per altra banda, IB3 Ràdio també ha patit problemes pel bloqueig informàtic, tot i que aquest dilluns posava en marxa el nou sistema informàtic. Cal anunciar que des de les 20.30 h s'ha recuperat l'emissió en directe, però que IB3 Notícies Vespre «tendrà una durada més breu», han anunciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Martina, fa mes de 2 anys

Els informatius d'IB3 són predicctius: si els veus al migdia, sabràs quines notícies informaran els de la nit! I els seus col·laboradors són tan guais amb noms com Jose (sense accent), Dani, Javi o Guillermo...

Valoració:7menosmas
Per Escardapenyes, fa mes de 2 anys

Que curiós, Catalunya, València i les Balears han arribat aun consens per emitir tv.conjuntament i que us assembla, ja ha rebut un atac informàtic, a veure si els altres dos també en patiran ?
Salut i força, República Països Catalans.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente