cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

El mal temps obliga a cancel·lar els trajectes de Baleària entre Alcúdia i Ciutadella

Baleària s'ha vist obligat a cancel·lar els trajectes entre Alcúdia i Ciutadella d'aquest divendres 5 i dissabte 6, així com a modificar els horaris del vaixell Jaume III per aquest dijous, a causa del mal temps.

Les connexions interrompudes, de divendres, són la d'Alcúdia-Ciutadella a les 16 h i la de Ciutadella-Alcúdia a les 20 h. Per al cap de setmana, els viatges de les 9 h i les 20 h, de dissabte i els quatre de diumenge, a les 12 h, les 16 h, les 18 h i les 20 h, també s'han cancel·lat. De moment, no han dit res sobre els trajectes de dilluns.

Meteored ha alertat que es pot formar un cicló al sud-est de les Balears durant aquest cap de setmana. Si aquest es confirma, es produirien ratxes fortes de vent, pluges intenses i onades de fins a 6 o 7 metres d'altura.

Per la seva banda, l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha comunicat, a través de les xarxes socials, que els ruixats ja han començat al nord de Menorca i al nord-est d'Eivissa, a més de la divisa d'una màniga a la Cala Sant Vicenç, Pollença. A Cala Ratjada, hi ha fet calabruix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.