cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

L'Associació d'Usuaris del Tren afirma que la vaga de treballadors «té com a màxims perjudicats els usuaris»

L'Associació d'Usuaris del Tren insta als treballadors de SFM i a la Conselleria de Mobilitat a posar-se d'acord per resoldre el conflicte i poder desconvocar la vaga que té com a màxims perjudicats els usuaris.

L'associació demana un transport públic amb mitjans i personal suficient, «tal com va prometre la Conselleria fa anys». També demanen «més freqüències, més informació, més comunicació, més puntualitat, una baixada de preus...».

Segons els usuaris del tren, la vaga provoca «més malestar en els usuaris després de tots els canviïs augment de preus que hem patit enguany, juntament amb el problema de la pandèmia i la crisi econòmica». «Molts usuaris necessitam imprescindiblement el transport públic per acudir al lloc de treball, escoles, instituts o desplaçaments habituals», han afegit des de la formació.

També han explicat que a causa de la situació d'aglomeracions en els trens, «si els directius són incapaços de gestionar la vaga, com a mínim s'haurien d'haver donat ordres per deixar oberts tots els torns de sortida».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Una foto molt guapa, però aquestes màquines de tren de SFM ja no circulen per Mallorca, les varen vendre a Kenia.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente