algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

L'IMAS cerca «solucions pacífiques i raonades» per fomentar la convivència entre els veïns i el centre de menors tutelats de Son Roca

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) es reunirà aquest pròxim dilluns amb l'Ajuntament de Palma, veïns i teixit social del barri de Son Roca, en una trobada emmarcada en l'àmbit de treball existent per a millorar el clima de convivència entre la ciutadania i el recurs d'acolliment de menors existent en el barri.

Segons ha informat el Consell de Mallorca aquest dissabte, representants de l'IMAS i de l'Ajuntament de Palma es reuniran de nou aquest pròxim dilluns amb veïns i agents socials del barri de Son Roca per a analitzar conjuntament els fets succeïts la setmana passada i que es van saldar amb una agressió greu a un menor resident en el centre de menors tutelats existent en la barriada.

Aquesta trobada s'emmarca en un conjunt de contactes periòdics que manté l'IMAS amb representants dels veïns de Son Roca en els quals s'han anat aportant «solucions pacífiques i raonades» als conflictes de convivència que s'han pogut manifestar per la interactuació dels menors usuaris del centre.

L'objectiu d'aquesta interlocució periòdica ha estat precisament, s'ha assegurat des de la institució insular, la d'evitar esclats de violència com el succeït a finals de la setmana passada, i que es va saldar amb la greu agressió a un jove menor, resident en el centre de tutela que gestiona una entitat del tercer sector que manté un concert de gestió amb l'IMAS.

De resultes d'aquesta agressió, el menor va haver de ser ingressat a l'Hospital de Son Espases amb ferides greus al cap causades per forts impactes. L'IMAS ja ha anunciat que es personarà en la causa, en cas que la investigació policial sobre els fets que s'està duent a terme culmini amb l'obertura d'un procediment judicial.

El centre de menors de Son Roca funciona com a centre de primer acolliment per a menors d'edat amb mesura de tutela, especialitzat en l'acollida de menors migrants que arribaven a Mallorca sense adults que en seguin responsables.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escurço negre, fa mes de 2 anys

Manco reunions i més llenya !!!! El que s'ha de fer es posar ordre dins el centre i si no creue barco !!!. Si l'administració fes el que pertoca no passaria el que va passar. No defenso l'agressor emperò això és un desgavell

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente