algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.24°
11°

L’IMAS es personarà en la causa per l’agressió a un menor tutelat a Palma

189767

Els serveis jurídics de l’IMAS es personaran en la causa que es pugui obrir per l’agressió a un menor tutelat al barri de Son Roca a Palma. Els fets que varen conduir a l’agressió es troben sota investigació del Grup d’Homicidis de la Policia, i l’actuació judicial es decidirà amb les conclusions de la investigació.

El menor es troba ingressat a Son Espases on evoluciona de les severes lesions provocades per forts traumatismes causats per l’agressió. Des de l’IMAS «es lamenta profundament aquest tipus d’actuacions violentes que posen en risc la integritat de menors d’edat, que no fan més que erosionar la cohesió social i la convivència».

L’IMAS ha mantengut i continua mantenint contactes periòdics amb les associacions de veïns i les diferents institucions i organismes socials que fan feina a la barriada de Son Roca, sempre amb l’objectiu comú de garantir la convivència. «Actes com el d’aquest cap de setmana pretenen soscavar aquesta feina de recerca conjunta de la convivència que s’ha forjat al llarg de molts anys, fomenten la violència i la generalització de la por, i utilitza els prejudicis contra un col·lectiu integrat per menors d’edat en ple de procés d’inserció social al qual hi tenen dret», han explicat.

Aquest relat, atiat pel discurs de l’odi, té l’objectiu de fer prevaldre postulats particulars que res tenen a veure amb les sòlides bases de solidaritat i de llibertat que sustenten el nostre Estat Social i Democràtic de Dret, guiades per l’interès general.

L’IMAS manifesta la seva absoluta convicció que «un cop més totes les administracions i els estaments socials seguiran treballant en la salvaguarda de la convivència a Mallorca i per la resolució pacífica dels conflictes que puguin sorgir, i per tant, deplora l’ús gratuït de la violència, injustificable des de tots els punts de vista».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Colau, fa mes de 2 anys

¿I es de sa foto per qué es ros? Generalment els mediterranis no sóm rossos. A sa meva familia en hi ha de rossos, i fins i tot amb sos ulls blaus, peró no sol esser lo que més se veu. Torno a repetir: ¿I es de sa foto per qué es ros? ¿Quans en hi ha a s'IMAS que són rossos?

Valoració:0menosmas
Per No crec que ells agradin a tothom de Son Roca, fa mes de 2 anys

Un grup de veinats de Son Roca no estan d'acord, en que al seu barri hi hagi una residència del IMAS pels menors no acompsnyats, fins al punt de pegar a un menor causant-li ferides que li poden costar la vida i la najoria considera víctimes al grup que protesta.
Però una vegada vists els que se queixen, si la resta de veinats tampoc estàs d'acord, en que aquests grup ètnic i els seus costums estiguin a prop d'ells, segurament no els agradaría i els denunciarien per racistes
O els hem de deixar a aquests altres que imposin la seva llei, a base de tupar a la gent just perque " son españoles"?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente