muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.93°

El Comitè d'Empresa de la FESMAE denuncia la deixadesa de les biblioteques dels centres

Una vegada iniciat el curs, el comitè d'Empresa de la FESMAE, fundació que engloba l'ESADIB i el CSMIB, vol denunciar el deficitari funcionament de les dues biblioteques dels centres.

«Hem esperat que el curs comencés, confiant que amb l'inici de les classes els responsables de la Fundació solucionarien aquestes deficiències. No obstant això, i constatada la manca de voluntat per solucionar aquests problemes, ens veim obligats a denunciar la gravíssima situació», han anunciat des del comitè.

Ara mateix, a l'ESADIB, la biblioteca està oberta, però qui la gestiona és el personal de recepció, que «en cap cas està qualificat per fer-ho ni té aquesta tasca entre les seves funcions laborals». Per altra banda, l'immens fons de llibres segueix sense catalogar i, ja fa anys que això és així per manca de personal adequat. Finalment la manca d'espai del centre fa que sovint la biblioteca sigui utilitzada com a aula, cosa que la inutilitza per a la consulta.

Pel que fa al CSMIB, des de les passades vacances de Pasqua, la biblioteca està tancada, d'ençà que la persona que la gestionava, bibliotecària amb funcions d'auxiliar de biblioteca, se'n va anar. Des d'aleshores, i ja fa més de mig any, la gerència de la FESMAE, tot i la insistència dels professors, departaments i comitè d'empresa, ha estat incapaç de cercar un nou responsable que la pugui obrir.

El Comitè d'Empresa reclama «la dotació necessària perquè les dues biblioteques funcionin correctament. I ho reclamen de manera urgent, ja que els nostres alumnes no poden estar ni un dia més sense aquest servei».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.