nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

Arriben més de 150 migrants en diverses barques a les costes de les Balears

Un total de 13 barques amb 158 ocupants han estat interceptades des d'aquest diumenge de matinada en aigües de Mallorca, Eivissa i Cabrera, segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

La primera localització d'una embarcació s'ha produït a les 01.55 hores en la Colònia de Sant Jordi, on han estat interceptats 9 homes.

Més tard, a les 02.37 hores, també a Mallorca han estat rescatades en el mar 13 persones, concretament al sud de Cala Figuera. Una altra embarcació ha arribat al mateix punt a les 03.15 hores amb 8 persones a bord.

També a les 03.15 hores, un total de 13 persones han estat localitzades a Sant Josep de sa Talaia (Eivissa). Des de la Delegació del Govern espanyol han destacat que hi havia 3 dones en aparent estat de gestació, les quals han estat traslladades a un centre hospitalari per a un reconeixement mèdic preventiu.

D'altra banda, 12 persones han estat rescatades d'una barca a Eivissa a les 03.30 hores i altres 11 persones a les 04.55 hores en una embarcació localitzada en Portopetro (Mallorca). Segons la Guàrdia Civil, 5 persones més han estat localitzades a terra en els voltants de la zona de Portopetro, que suposadament haurien viatjat en la mateixa barca.

Així mateix, des de les 05.36 fins a les 09.15 hores han estat localitzades 5 embarcacions amb 78 persones a bord en aigües de Cabrera.

Finalment, a les 08.00 hores han estat interceptades en Cala Egos, Santanyí, un total de 9 persones en aparent bon estat de salut.

En els diferents punts han intervingut patrulles de Seguretat Ciutadana, Salvament Marítim, el Servei Marítim de la Guàrdia Civil i policies locals, entre altres efectius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per la dita, fa mes de 2 anys

Si els fatxums haguessen vengut en patera no haguessen volgut quedar-se en la mar rodant indefinidament, sens que cap barco els socorrés.
Sembla que el fatxum sovint oblida la dita de, No faces a nengú lo que no volgues per a tu.

Valoració:0menosmas
Per Què volen, aquesta gent?, fa mes de 2 anys

Els fatxes, quan ens queixam de que hi ha nouvinguts, molts d'ells estrangers, que se dediquen a fer la vida impossible als catalanoparlants perque els molesta la nostra llengua, la nostra cultura, els nostres costums i segurament també noltros, surten en la seva defensa i ens tracten a noltros, que només demanam respecte i educació, d'inhumans i fíns i tot de nazis. En canvi, quan se tracta de persones que fugen en embarcacions febles de la guerra, de la fam, de les màfies que se dediquen al tràfic de persones, com que aquestes altres no son monolingües del Castellà i que aprenen a parlar Català amb il.lusió i dense posar pegues i que i les seves intencións son únicament les de refer la seva vida i no segueixen cap consigna de destrossar llengues ni cultures, volen i així fins i tot ho exigeixen, que se deixi a aquesta gent enmig de la mar, o que s'els expulsi immediatament.
S'els veu massa bé, perque discriminen d'aquesta manera i quina la duen entre mans. I els nazis son ells.



Valoració:0menosmas
Per I tant!, fa mes de 2 anys

Jo també, Ponci. El que no pot fer-se, és deixar abandonades a les persones enmig de la mar, com proposen els de la ultra dreta.

Valoració:3menosmas
Per ergo, fa mes de 2 anys

Si estas personas tienen problemas en su tierra, lo veo bien que intenten conseguir una vida mejor.
Una vez en las islas se les debe facilitar una vivienda digna, un trabajo para que obtengan un dinero y si vienen con niños, una escuela para ellos.
Para que puedan desarrollarse mejor en su día a día, deben aprenden todos ellos la lengua propia del pais, o sea el catalán.

Valoració:-3menosmas
Per Ponci, fa mes de 2 anys

Si aquí poden viure millor, heu veig be. Es sol surt per a tots.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente