algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

El Consell de Mallorca promociona l'illa com a destinació cultural i idiomàtica, però oblida el català

El Consell de Mallorca, a través del Departament de Turisme i Esports, ha llançat una acció de promoció de l'illa com a destinació turística per estudiants universitaris estrangers que volen aprendre castellà.

La institució insular ha explicat aquest divendres que l'objectiu de l'activitat és «promoure productes turístics nous i, en aquest cas, atreure un perfil de visitants que mostren especial interès per altres productes de caràcter desestacionalitzador, com el cultural o el gastronòmic».

Amb aquesta acció, el Consell pretén donar a conèixer el castellà com a llengua estrangera, incentivar el coneixement sobre Mallorca i promoure un turisme segur «en aquest moment de reactivació sectorial».

Els participants, joves universitaris procedents d'Itàlia i Alemanya, formen part del grup de guanyadors de la gimcana virtual organitzada per la Federació Espanyola d'Escoles d'Espanyol com a Llengua Estrangera (Fedele).

Així mateix, aquesta ha comptat amb el suport de TurEspaña, l'Institut Cervantes, diferents ambaixades i conselleries de turisme de l'Estat i el Consell de Mallorca, entre altres.

Els alumnes visitaran l'illa durant 15 dies i la seva estada s'estructurarà en dues fases: una centrada en la formació i una altra, a conèixer l'illa en profunditat.

En aquest sentit, des del 4 d'octubre i fins al dia 10, passejaran per diferents municipis com Alcúdia, Valldemossa, Sóller i Palma, per a conèixer «de primera mà la gastronomia i els productes locals, culturals i artesans de Mallorca», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per La xacra de MÉS, fa mes de 2 anys

MÉS, feis-vos un favor! Deixeu aquest Govern, perque vos embruta la reputació. Si no ho feis, ningú vos votaràa les properes eleccins.

Valoració:16menosmas
Per Macia, fa mes de 2 anys

Consell foraster de Mallorca.

Valoració:18menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

CONSEJO INSULAR DE LA ISLA DE PALMA DE MADRID

Valoració:21menosmas
Per ARRUIX!, fa mes de 2 anys

Ahir, a un diari local i baix de la notícia de les classes d'Islam a les escoles, vaig llegir un comentari, absolutament descarat i de qualque pocavergonya, que deia poc més o manco: " Si les dejamos y no hacemos nada al respecto nuestras islas lllegarán a ser musulmanas y catalanas".
I és que els forasters espanyols han dit tants de pics la mentida garrafal de que ells son els vertaders balears, els "descendents directs dels foners" i que els mallorquins catalanoparlants els varem invadir fa trescents anys, durant la Guerra de Successió, que ha s"han cregut que de veritat ells son els amos de les illes i noltros uns intrusos.
I ara volen promoure el Ñordocastellufo a una terra que no és la seva i a on el varen imposar matant, saquejant, violant i fent tot el mal possible als nostros avantpassats.



Valoració:25menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

No govern ni consell son mallorquins.
Però que faci això el consell és una punyetera VERGONYA. No es mereixen el nostres vots. A veure si els ho fèiem notar a les eleccions.

Valoració:28menosmas
Per No anem bé, fa mes de 2 anys

Quan les mateixes institucions públiques de Ses Illes no es posicionen a favor del català, anem molt malament. Però sí que hi són presents el Instituto Serbantes, i el TureÑe, per a que tot quedi legalitzat, sancionat i aprovat.
Amb aquests mandataris no anirem enlloc de bé.

Valoració:25menosmas
Per No mos volen, fa mes de 2 anys

Volen una Mallorca forastera. Primer van a per la nostra llengua, però després aniran a per noltros..

Valoració:29menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

En profuncitat deuen voler dir que els mostraran les cloaques de l´Estat, no?

Valoració:14menosmas
Per VERGONYA!, fa mes de 2 anys

Ja, ja, ja...
Bon lloc per aprendre l´andalú, l´extemeny, l´aragonès...
amb faltes de fonètica i ortografia!



Per què els enganen?

Valoració:16menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Deu ser que el Consell de Mallorca no és de Mallorca!
L´única explicació possible!
Recuperem-lo per als mollorquins!

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente