algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

El PSIB demanarà explicacions públiques a l'Ajuntament de Santa Eulària sobre l'autorització d'una macromansió

El PSIB de Santa Eulària ha anunciat aquest dimarts que exigirà explicacions públiques per l'aprovació d'un estudi de detall que autoritza el projecte de construcció d'una macromansió de 1.300 m2 a Cap Martinet.

Segons ha informat el PSIB, s'exigirà al ple a la batlessa Carmen Ferrer que faci públics informes tècnics i jurídics que avalen «aquesta aberració urbanística».

El portaveu del PSIB, Vicent Torres, ha qualificat de «tremenda il·legalitat» l'autorització de la macromansió, assegurant que l'estudi de detall «incompleix clarament allò que estableix la Llei d'Urbanisme de les Balears» ja que aquesta figura urbanística només pot usar-se per a realitzar reajustaments de parcel·les o ordenar volums, no per a triplicar les dimensions permeses en les Normes Subsidiàries.

«Si ara s'aprova aquest estudi de detall, podrà després passar el mateix en un altre punt del municipi», ha advertit Torres, qui ha assegurat que podria provocar-se un «caos urbanístic sense precedents» a tot el municipi.

El PSIB ha presentat al·legacions a l'aprovació inicial de l'estudi, igual que han fet veïns de la zona, «alarmats» en creure que en l'habitatge se celebraran festes il·legals, segons han afirmat els socialistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 2 anys

Yo me pregunto,si es tan ilegal,porqué no se paró la obra cuando estaba en contrucción y esperar que al obra estuviera terminada'?

Valoració:1menosmas
Per Cor Josepí, fa mes de 2 anys

Una polida cortina de fum.
Mentre miram com el mag juga amb la boleta i ens manté entretinguts amb aquest cas puntual, s'estan cometent múltiples il·legalitats urbanístiques a la resta d'Eivissa.
Jo he vist com una caseta d'eines, sol·licitant un permís per arreglar la teulada, es convertia en un apartament.
... Però vaja, que ara el PSOE-psib s'escandalitzi, encara em sembla més patètic!

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente