algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

STEI: «La Conselleria d’Educació torna a ajornar la dotació del professorat de serveis a la comunitat»

188847

L’STEI Intersindical denuncia que «no han tornar a sortir, en el tràmit d’adjudicacions setmanal, una cinquantena de places de professorat tècnic de serveis a la comunitat, tal com s’havia compromès la Conselleria d’Educació». Aquestes places, que afecten uns 50 centres educatius, ja s’havien d’oferir la setmana passada, però es varen ajornar una setmana per «problemes tècnics», segons la Conselleria.

El sindicat lamenta la manca de celeritat de l’Administració en la dotació d’aquests professionals d’atenció a la diversitat, «que fan una tasca cabdal a l’hora de detectar i tractar les problemàtiques de l’alumnat més vulnerable i de les seves famílies». «Amb l’agreujant que, amb el nou endarreriment, no podran arribar als centres fins a començaments del mes d’octubre», denuncia l'STEI.

Per tant, reclamen la dotació immediata d’aquest personal i fan una crida, una vegada més, perquè la Conselleria sigui «més sensible» a les necessitats de la comunitat educativa i perquè posi els mitjans necessaris «per a una educació inclusiva de veritat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Benet, fa mes de 2 anys

Ell que continúi dotant a les religions, mentres descuida a la Formació Professional i a les escoles públiques. Veurà com li paguen, tant els catòlics com els musulmans.
El diumenge passat, vaig acompanyar a Missa a la meva mare i a una tia i el capellà va fer un sermó, que fins i tot hi va haver persones que s'en anaren de la església.
Resulta que a l'home li va pegar per parlar de l'Avortament i la Eutanàsia, mentint i acusant de matar infants i de llevat d'emmig a persones majors perque feien nosa, i com no podia ser d'altra manera, va carregar tota la culpa al govern del PSOE-Podemos.
Aquest és i'agraïment que ténen. i els de l'altra religió deven fer igual o pitjor.



Valoració:3menosmas
Per OMals propòsits o ineptitut?, fa mes de 2 anys

Aquest conseller s'estima més tenir professors de Catolicisme i de l'Islam ,que adoctrinin als infants en polítiques extremes disfressades d'espirutualitat, que no tenir bons puericultors i bons auxiliars de Geriatria.
Jo no sé a quin hort ens vol dur, però el camí no m'agrada géns.

Valoració:5menosmas
Per Professora, fa mes de 2 anys

Quina llàstima que no es pugui definir la Conselleria d'Educació com a eficient, especialment en l'ambit informàtic relacionat amb la tria de places. Dotar de personal informàtic seria genial.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente