algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

L'OCB recorda a Armengol que atacar la llengua catalana és «el camí més dret cap a l'oposició»

188713

L’Obra Cultural Balear demana al PSIB-PSOE i a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que «no trenqui amb el consens sobre el model lingüístic escolar dels darrers vint-i-cinc anys, tal i com també ho va intentar l’expresident del PP, José Ramón Bauzá».

Després d’haver llegit en premsa que el PSIB vol agumentar el castellà a les escoles, reclamen al Govern «que mostri les suposades dades que indicarien que els alumnes no assoleixen la competència comunicativa en castellà en acabar els estudis». L’Obra Cultural Balear pressumeix que aquestes dades no existeixen.

Totes les informacions que arriben dels centres docents apunten en direcció contrària: que no s’assoleix una competència comunicativa suficient en català. Per això, l'OCB exigeix que la Conselleria «faci un estudi rigorós sobre les competències comunicatives en les dues llengües abans de dur a terme cap revisió del model».

Finalment, reclamen que la Conselleria compleixi la legalitat vigent i garanteixi que tots els centres docents, especialment els concertats, compleixen els projectes lingüístics dels centres i que inspecció educativa actuï per a comprovar-ho.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No ho creuen, fa mes de 2 anys

Fa sis anys que actuen de tal manera que demostren que no creuen això que diu l'OCB. A més a més el tema va molt més enllà de qui guanya o perd eleccions, el desastre és que el Govern que havia de prestigiar l'ús de la nostra llengua ha perjudicat la seva reputació.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente