algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Més per Menorca demana «contundència» contra l'LGTBI-fòbia

Més per Menorca considera que l'augment dels atacs LGTBI-fòbics que s'està produint a l'Estat espanyol durant el darrer any és de màxima preocupació. Els menorquinistes condemnen els darrers fets ocorreguts a una manifestació neonazi que va recórrer els carrers de Madrid amb proclames contra el col·lectiu LGTBIQ+.

Els menorquinistes afirmen que «els moments que vivim demanen més contundència» per aturar aquesta xacra «que atempta contra la integritat i llibertat de les persones». Per això, demanen al Govern espanyol duresa pels fets ocorreguts i sobretot protocols per a evitar que es repeteixin, com per exemple, prohibir que aquestes organitzacions puguin sortir al carrer per suposar un perill públic.

Més per Menorca vol enviar un missatge de suport a tot el col·lectiu pels atacs rebuts aquests darrers dies i acompanyament a totes les víctimes de la violència LGTBI-fòbica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per El que vulgui fer neteja, que se renti ell., fa mes de 2 anys

Quina vergonya de gent! No just no estan empegallits del que fan els seus, si no que s'atreveixen a venir aquí a dir-nos que tenen ganes de que governi VOX perque"faci neteja".
I els de la part informàtica l els ho publquen, srgurament perque tenen ordes de fer-ho.
Quina poca confiança, que generen! I quin treball periodístic més tudat el dels redactors que fan possible aquest diari,que si cobren deu ser una misèria i que només se guanyen amenaces.
Molt malament.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente