algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
18°

Unisep celebra el reconeixement de la insularitat i «la fi de la històrica discriminació que sofreixen les Illes»

La Plataforma per la igualtat dels serveis públics (Unisep) ha celebrat aquest dimecres que la presidenta del Govern, Francina Armengol, hagi anunciat en el Debat de Política General de les Balears la inclusió d'una partida pressupostària que inclogui la insularitat.

Segons ha valorat la plataforma sindical Unisep, «després que la presidenta Francina Armengol hagi anunciat en el Parlament que els pressupostos estatals de 2022 inclouran la insularitat, cal celebrar el reconeixement a la fi de la discriminació que les Illes sofreixen des de fa anys i que per fi es prenguin mesures encaminades a solucionar-ho».

«La sanitat, l'educació, la seguretat, la justícia i altres serveis de l'administració, constitueixen els pilars essencials del que es coneix com 'l'Estat del benestar'. Uns serveis en els quals les Balears han estat històricament discriminades per l'efecte de la insularitat», ha lamentat.

Per això, la plataforma sindical ha advertit que seguirà amb el seu full de ruta, mantenint les reunions amb els grups polítics que ostenten representació tant a les Balears com a Madrid, amb la finalitat que es prenen les mesures necessàries tendents al reconeixement de la insularitat en la prestació dels serveis públics, «com a mètode per a dotar-los de l'excel·lència que els ciutadans de les Illes mereixen».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pardalfava, fa mes de 2 anys

En veure-ho ja en parlarem. Quina esculada!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente