algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

L’escola d’estiu de Joves per les Illes se centra en els nous horitzons que hauran d’afrontar els joves de les Balears

El passat cap de setmana, Joves per les Illes va continuar fomentant els espais de formació, debat i germanor per a joves illencs amb la tercera edició de les Jornades Mediterrànies, a Binissalem.

«Els diferents reptes als quals s'enfronta la nostra societat requereixen generacions informades i crítiques», remarquen. Amb aquest esperit, i amb el títol 'Nous Horitzons', les jornades han desplegat un gran ventall de ponències i tallers sobre innovació, sostenibilitat i Agenda 2030, conjuntura política i comunicació. Tot això, amb una aposta de la direcció de les Jornades per visualitzar el talent jove amb ponents com Jordi Carbonell (periodista de El Mirall i especialista en xarxes), el col·lectiu Passes Perdudes (amb el politòleg Pau Torres) o Estefania Molina (cronista del Congrés, analista política i autora de El Berrinche Político). A més, també es va comptar amb Miquel Jaume “Coleto”, Lina Pons, el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació i Arnau Rayó.

Les Jornades Mediterrànies també varen comptar amb la presència de convidats d'EGI (les joventuts d’EAJ-PNV) els quals varen commemorar l'amistat entre les dues organitzacions amb l'obsequi d'una txapela a Guillem Mut, recent escollit Secretari General de Joves per les Illes, qui va clausurar les jornades amb un motivador discurs reivindicant els resultats que es poden aconseguir amb la unió de forces per a fer créixer l'espai polític.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.