algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

El Pi: «És hora de pensar en els canvis que el model productiu i turístic requereix»

188307

El Pi-Proposta per les Illes defensarà en el Debat de Política General un canvi en el model econòmic que aposti per la «modernització del turisme», per la qual cosa demanaran al Govern un pla de reconversió d'aquestes zones.

Segons ha explicat la formació aquest dilluns, el seu portaveu en el Parlament, Josep Melià, ha assenyalat que «és hora de pensar en els canvis que el model productiu i turístic requereix», ja que no es pot demanar al sector privat «que faci un gran esforç inversor sense acompanyar-lo d'una millora de les zones turístiques».

Així mateix, en relació amb la crisi provocada per la pandèmia, el Pi demanarà al Govern que mantingui i potenciï la vacunació «com a gran mesura per a evitar els contagis i donar estabilitat sanitària i econòmica a les Balears».

En aquest sentit, el portaveu ha destacat la voluntat del partit de seguir en el Pla de Reactivació, encara que volen que millori.

Finalment, respecte a les ajudes estatals de 855 milions d'euros, Melià ha considerat que han de ser «tan equitatives com sigui possible i arribar al màxim d'empreses i autònoms que ho necessitin».

En canvi, «la sensació és que l'excés de requisits ha provocat que molta gent no es pugui presentar i, sobretot, que molts hagin quedat exclosos per no complir les bases reguladores», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

És hora...
Fa anys que ja era hora!
I què heu fet?
Els ous en terra!

Valoració:0menosmas
Per idò, fa mes de 2 anys

"Es hora de pensar...".
O sea que hasta ahora, no se había pensado nada.
Pero en retirar el sobre, seguro que se ha pensado.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente