nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Els ajuntaments de les Balears reben més de 650.000 euros per «erradicar la violència de gènere»

188305

Els ajuntaments de les Balears rebran més de 650.000 euros per part de l'Estat pel desenvolupament del Pacte d'Estat contra la violència de Gènere, segons ha publicat aquest dilluns el Bolletí Oficial de l'Estat (BOE).

D'aquesta manera, s'aprova la distribució de 40 milions d'euros destinats als municipis de l'Estat espanyol, dels quals prop de 653.500 euros correspondran a les Balears.

Des de la Delegació del Govern estatal a les Balears han recordat que aquests diners es destinen a finançar programes per erradicar la violència de gènere.

La distribució d'aquests fons s'ha calculat segons el nombre global d'entitats locals i la seva població, segons l'establert a la darrera revisió del Patró Municipal, el gener de 2020.

A més, pel repartiment de la remesa s'ha tengut en compte el nombre de municipis incorporats en el Sistema de Seguiment Integral en els casos de Violència de Gènere (Viogen), i aquells en els quals estan empadronades persones usuàries del Servei Telefònic d'Atenció i Protecció per víctimes de la violència de gènere (Atenpro).

El Ministeri d'Igualtat realitzarà el seguiment i control de l'aplicació dels crèdits, amb l'objectiu de comprovar la destinació específica pel que foren transferits i la seva adequada execució.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.