algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Presenten la VI Marató de Reciclatge Creatiu de Roba de Mallorca

188297

Aquest dilluns 13 de setembre a les 11.00 hores, s'ha presentat la VI Marató de Reciclatge Creatiu de Roba de Mallorca.

La Marató de Reciclatge Creatiu de Roba és una activitat promoguda per la Fundació Deixalles, l'Escola d'Art i Superior de Disseny de les Illes Balears i el Consell de Mallorca amb l'objectiu d'augmentar la sensibilització ciutadana i dels nous dissenyadors en particular sobre la problemàtica dels residus tèxtils.

L'activitat consistirà en una marató de 9 hores de durada, en la que els participants hauran de dissenyar, amb imaginació i creativitat, peces de roba únicament a partir de roba procedent de la recollida selectiva i tindrà lloc el dia 1 d'octubre al Centre Flassaders. En aquesta edició es comptarà amb 10 maniquins nous de talles diverses (entre la 38-40 i la 46-48), que s'han pogut comprar gràcies a una subvenció de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, amb l'objectiu de representar la diversitat de talles i morfologies que es donen a la realitat.

A més el nombre d'inscripcions s'ha reduït de 20 a 15, entre altres mesures per evitar la covid-19, per poder assegurar la distància entre els participants i que la Marató sigui un espai segur.

Les bases i l'enllaç al formulari d'inscripció també es podran trobar a la pàgina web de la Fundació Deixalles: www.deixalles.org

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.