cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

El Govern descarta establir terminis concrets per a l'obertura de l'oci nocturn

188295

El portaveu del Govern, Iago Negueruela, ha descartat aquest dilluns establir terminis concrets per a la reobertura del sector de l'oci nocturn, que roman tancat a causa de la situació sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19.

En la roda de premsa posterior al Consell de Govern, Negueruela ha assegurat que «no es pot fer un marc temporal concret», ja que el virus canvia molt i fins i tot la seva forma de contagi. «Serem cautelosos en establir terminis concrets», ha indicat.

Davant l'evolució positiva de la situació sanitària a les Balears, Negueruela ha assenyalat que el Govern celebrarà reunions amb els sectors més afectats per a negociar «com serà la reobertura quan pugui ser». No obstant, ha advertit que han de ser els especialistes, els tècnics i els experts sanitaris qui estableixin els terminis per a la reobertura total de tots els sectors.

«Enlloc de dates concretes crec que és millor parlar de com s'ha d'obrir», ha expressat el també conseller de Model Econòmic. Amb tot, el portaveu ha insistit que el Govern «supedita» els terminis a la situació sanitària, a l'avaluació de la vacunació i a les recomanacions dels experts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.