lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.9°

dBalears organitza una Jornada sobre el futur dels mitjans de comunicació

El dissabte, 18 de setembre, a partir de les 11.00 es farà a Es Baluard Museu d'Art Contemporani de Palma, una jornada amb el títol genèric de 'El futur dels mitjans de comunicació'.

La Jornada començarà amb una Trobada de mitjans de comunicació locals. A continuació, a les 11.30 es farà la sessió titulada 'Globalització, llengües i mitjans de comunicació' amb la participació de Vicent Partal, director de Vilaweb, Martxelo Otamendi, director de Berria i Maria Obelleiro directora de Nós Diario. La moderació serà a càrrec d'Aina Vives, Periodista i articulista a Ultima Hora i dBalears.

A les 12.30, tendrà lloc la sessió titulada 'El futur de la ràdio i la digitalització dels mitjans de comunicació', amb la participació d'Ines Mateu, periodista a IB3TV i Ona Mediterrània; Maria Antich, pedagoga, psicòloga i membre de l'equip d'El crepuscle encén estels i Marian Colmillo, periodista i conductora del programa '21 Botons' a Ona Mediterrània. El debat serà moderada per Luis Garcia, conductor del programa 'Som divendres' a Ona Mediterrània i impulsor de RadioLab.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guim, fa mes de 2 anys

Veurem Aquest debat en video?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente