algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El PP pretén proposar una reforma fiscal i eliminar l'impost de Successions i Donacions

187997

El PP presentarà, en els pròxims mesos, una proposta de reforma fiscal en el Parlament amb la qual es compromet, en cas de guanyar les eleccions de 2023, a eliminar l'impost de Successions i Donacions entre pares i fills i baixar l'IRPF, entre altres mesures.

Segons ha explicat la presidenta de la formació 'popular', Marga Prohens, aquest dilluns després de la celebració de les Jornades Parlamentàries, la proposta de reforma inclou també l'eliminació de l'import de Transmissions Patrimonials per als menors de 30 anys que comprin un primer habitatge. Per a altres edats, s'aplicarà una reducció del 50 per cent d'aquest impost.

«És la millor política econòmica i de reactivació per a un moment en el qual cal ajudar a les empreses», ha afegit Prohens, qui s'ha ofert a «allargar la mà a Armengol» amb la seva proposta fiscal per a «ajudar als ciutadans davant la situació de crisi econòmica i social actual».

Respecte a la baixada de l'IRPF, la presidenta del PP ha anunciat la seva intenció de reduir en un 0,5 per cent el tram autonòmic d'aquest impost per a rendes inferiors a 30.000 euros i en un 0,25 per cent per a rendes superiors a aquesta quantitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per segur que hi haurà una trampa, fa mes de 2 anys

Ells que sempre han segut amics de gravar i imposar a toc de decret llei tots els impostos que ens pugam imaginar, ara volen anular les donacions i successions. No m´ho crec. Hi deu haver alguna cosa MOLT GROSSA QUE DEUEN VOLER-NOS COLAR. "Todo por la Pasta"...
IMPRESENTABLES PePPerros.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente