nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El portaveu de STOP Desnonaments, a judici per intentar evitar un llançament

187763

El portaveu de Stop Desnonaments, Joan Segura, afronta aquest dimecres un judici per presumpta desobediència i resistència a l'autoritat pels incidents en el desnonament d'una família de Palma el desembre de 2019.

Segura va rebutjar al juny un acord amb la Fiscalia, que havia ofert rebaixar la condemna de 3.650 euros de multa a 540. No va acceptar l'acord, a pesar que implicava anar a judici, perquè defensa que ha de ser absolt, i perquè des de la plataforma entenen que «en cas de ser condemnat, seria un greu precedent per a la lluita antidesnonaments».

Segura va ser detingut el 10 de desembre de 2019 durant una protesta contra el desnonament d'una família en el barri de Santa Catalina. Es tractava d'una família composta per un matrimoni i un fill, llavors menor d'edat, amb una discapacitat del 75 per cent derivada d'una malaltia crònica.

Aquest dimarts, Stop Desnonaments ha tornat a denunciar que aquell desnonament va ser «perfectament evitable» i a acusar l'Ajuntament de no oferir cap alternativa residencial als afectats.

Stop Desnonaments ha convocat una protesta a les 9.30 hores en els Jutjats, abans del judici, per a assenyalar a l'Ajuntament i a la Policia Nacional com a «responsables del desnonament de famílies, detenció i multes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 2 anys

Ya aprenderá.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente